Tävlingar

Billingens GK följer rekommendationen och ställer in allt som har med tävlingar att göra tillsvidare. Stopp för all tävlingsverksamhet SGF har idag, 3 april, beslutat följande: 1. Inga förbundstävlingar till och med 30 juni 2020 Förbundstävlingar där SGF eller GDF är ansvarig golforganisation ska inte arrangeras under tiden 30 mars – 30 juni 2020. För tiden därefter gäller att SGF och GDF ska fatta nytt beslut senast en månad innan tävlingen är planerad att genomföras. 2. Rekommendation att skjuta upp all tävlingsverksamhet i Golfsverige SGF:s skarpa rekommendation till GDF och golfklubbarna är att folkhälsan – och golfens ansvar att motverka smittspridningen – ska stå i fokus och att GDF och golfklubbarna ska följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd att tills vidare skjuta upp all tävlingsverksamhet, men inte sällskapsspel (träning). Rekommendationen träder i kraft måndag 6 april.