Medlemsskap

I Billingens GK försöker vi anpassa medlemskap till Dina förutsättningar, ex. ska man inte som småbarnsförälder behöva avstå från golfande utan hitta ett upplägg som passar både tider och plånbok.

Nedan hittar Du aktuella medlemsformer/avgifter, tillvalspaket samt även medlemsförmåner. Kontakta kansliet om du behöver mera information.

På Billingens Golfklubb betalar du enbart en årsavgift, alltså ingen annan insats typ medlemslån eller spelrätt krävs !

MEDLEMSFORMER

Fullvärdig, Mellan, Bas

* Medlemslån Inga Medlemslån för nya medlemmar! Passiv För dig som vill vila med golfen, men ändå vara kvar som medlem i klubben. Du har ej rätt att spela på någon bana som passiv medlem
   Familj Som familj räknas ni som bor på samma adress, dock max två seniorer.

Greenfeepriserna kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och ej heller i samband med företagsgolf/golfpaket.
Gemensam Policy för frispel

Introduktionskort från SGF VGF accepteras 1 gång per spelare och år och anmälan ska ske senast dagen före spel.

Introduktionskort från PGA SGA GAF ska anmälan ske senast dagen före spel.

Syftet med dessa kort är att ge möjlighet till studiebesök och utbyte av erfarenheter.

Introduktionskorten gäller ej som betalning i samband med tävling, företagsgolf eller golfpaket.

Övriga Introduktionskort/Frikort accepteras ej.

VÄSTGÖTARABATT (VGF-RABATT) Villkor för rabatterad greenfee: Enligt Västergötlands golfförbund (VGF) har fullbetalande medlemmar (dvs. fullvärdiga medlemmar, de medlemmar som får spela obegränsat på hemmaklubb utan att erlägga någon avgift utöver årsavgifter i samband med spel) rätt till VGF-rabatt. Övriga medlemmar betalar full greenfee på alla klubbar.

Senior: 100 kr rabatt, gäller alla dagar. 50 kr rabatt 9-hålsbanor.

Junior: Halva rabatten som gäller för senior (50 kr resp. 25 kr). * Endast 3 spel per klubb, fyller högst 21 under året, har handicap 36 eller lägre och är inte berättigad till fritt spel enligt annan överenskommelse.
Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter.

VGF-rabatt gäller följande klubbar: Alingsås GK, Billingens GK, Borås GK, Bredareds GK, Brevikens GK, Ekarnas GK, Falköpings GK, Herrljunga GK, Hulta GK, Hökensås GK, Hörlycke GK, Kinds GK, Koberg GK, Lidköpings GK, Lundsbrunns GK, Läckö GK, Mariestads GK, Marks GK, Onsjö GK, Ribbingsfors GK, Skövde GK, Töreboda GK, Ulricehamns GK, Vara-Bjertorps GK, Vårgårda GK, Åsundholms GK.