Välkommen till din shop.

Billingens Golfklubb driver shopen i egen regi vilket innebär att du som medlem faktiskt äger shopen. Vi hoppas att du även vill ha en välsorterad shop i framtiden och väljer att handla din golfutrustning hos oss. Allt överskott från Shopen går tillbaka till klubbens verksamhet.

Under 2017 kommer vi att erbjuda golfutrustning samt kläder och skor från Cobra, Puma, Daily, Callaway, Titleist, Footjoy, Oddesey. Vi kommer att ha ett stort lager hemma med bagar, klubbor och accessoarer.  Under säsongen kommer även Cobra, Callaway, Oddesey, Footjoy ut och kör demodagar allt för att erbjuda er bästa möjliga service.

Vi erbjuder dig

• Ett utvalt sortiment med bara de bästa och mest attraktiva produktern
  • Att prova utrustningen direkt på banan samt rangen innan du köper.
  • Att ta hjälp av vår tränare som finns på plats och vet vilken utrustning som passar just dig. Han hjälper dig med svingen, spelet och utrustningen.
  • Bra erbjudanden till dig som fullvärdig medlem. 10% på alla varor vid köp över 1000:- kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Custom fitting är att skräddarsy utrustning tillsammans med en PGA Professional. Att köpa ny utrustning är en investering och det är viktigt att klubborna passar. Därför bör man alltid göra en Custom fitting. Till vår hjälp använder vi oss av en launch monitor Flightscope vilket gör att du kommer få en helt individanpassad klubba som är byggd för just dig.
  • Vid köp så bjuder vi på en Custom fitting.

Kontakta kansliet för bokning eller frågor: 0511-802 91