Greenfee

Greenfee vardag   400 kr
Greenfee Helg       450 kr

Helggreenfee 450 kr alla dagar vecka 25-32

Ev rabatter (Golfhäftet, Moregolf, etc) utgår från ordinarie pris.

Junior

Greenfee vardag  200 kr
Greenfee helg     225 kr

Helggreenfee 225 kr alla dagar vecka 25-32

Skymningsgreenfee
April och September   efter  17.00
Maj och Augusti          efter  18.00
Juni och Juli                efter  19.00

Alla dagar - 50 % på ordinarie greenfee, (vardagar 400 kr och helger 450 kr)
Kan ej kombineras med andra rabatter.

Årsgreenfee 800:-
Gäller endast fullvärdiga medlemmar i Lidköpings GK, Mariestads GK och Knistad GCC.

Greenfeemedlemmar och Nybörjarmedlemmar är undantagna denna greenfeeuppgörelse.
Greenfeepriserna kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och ej heller i samband med företagsgolf/gofpaket.

Töreboda GK spelar alla fullvärdiga medlemmar för 200 kr på vardagar och 250 kr på helger. v25- v33 helggreenfee alla dagar, 250 kr

Läckö GK spelar alla fullvärdiga medlemmar för 200 kr på vardagar och 250 kr på helg.

Falköpings GK spelar alla fullvärdiga medlemmar för 200 kr på vardagar och 250 kr på helg.

Hökensås GK spelar alla fullvärdiga medlemmar för 200 kr på vardagar och 250 kr på helg.

Vara-Bjertorp GK alla fullvärdiga medlemmar för 200 kr på vardagar.

GEMENSAM POLICY FÖR FRISPEL

Introduktionskort från SGF VGF accepteras tre gånger per spelare och år och anmälan ska ske senast dagen före spel.

Introduktionskort från PGA SGA GAF accepteras tre gång per spelare och år och anmälan ska ske senast dagen före spel.

Syftet med dessa kort är att ge möjlighet till studiebesök och utbyte av erfarenheter.

Introduktionskorten gäller ej som betalning i samband med tävling, företagsgolf eller golfpaket.

Övriga Introduktionskort/Frikort accepteras ej.

VÄSTGÖTARABATT (VGF-RABATT)
Villkor för rabatterad greenfee: Enligt Västergötlands golfförbund (VGF) har fullbetalande medlemmar (dvs. fullvärdiga medlemmar, de medlemmar som får spela obegränsat på hemmaklubb utan att erlägga någon avgift utöver årsavgifter i samband med spel) rätt till VGF-rabatt. Övriga medlemmar betalar full greenfee på alla klubbar.

Senior: 100 kr, gäller alla dagar,  50 kr rabatt 9-hålsbanor.

Junior: Halva rabatten som gäller för senior (50 kr resp. 25 kr).
* Endast 3 spel per klubb, fyller högst 21 under året, har handicap 36 eller lägre och är inte berättigad till fritt spel enligt annan överenskommelse.

Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter.

VGF-rabatt gäller följande klubbar: Alingsås GK, Billingens GK, Borås GK, Bredareds GK, Brevikens GK, Ekarnas GK, Falköpings GK, Herrljunga GK, Hulta GK, Hökensås GK, Hörlycke GK, Kinds GK, Koberg GK, Lidköpings GK, Lundsbrunns GK, Läckö GK, Mariestads GK, Marks GK, Onsjö GK, Ribbingsfors GK, Skövde GK, Töreboda GK, Ulricehamns GK, Vara-Bjertorps GK, Åsundsholms GK, Ätradalens GK