Golfveckan

Välkommen till oss på Billingens GK vecka 28- 29, då det är dags för vår populära golfvecka !

Tidigare års succé "Golfveckan" går i år av stapeln 15-20 juli. Det blir tävlingar hela veckan med prisbord till ett värde av minst 100.000:-.

Varje tävlingskväll dukas upp till fest, med mat, dryck och prisutdelning.

Boka in 15-20 juli redan nu och anmäl dig snarast till tävlingsdagarna för att försäkra dig plats i startfältet!

EGA Exakt Tävlingshandicap (ETH) krävs.

VÄLKOMNA !

Anmälningstider
Sista anmälan kl 15.00 dagen innan tävling.

ICA MAXI 4-mannascramble  lördagen den 15 juli:  2 shotgunstarter, fm 08.30 och em 14.30. Anmäl er till vilken start ni önskar.

Bosses Bästboll  söndagen den 16 juli: Partävling, 2 klasser (klasserna delas i hälften efter antal startande).

Golfveckan Singeltävling  tisdagen den 18 juli: Singeltävling, 3 klasser: A-Slagtävling, B-Slaggolf, C-Poängbogey.

Callaways Triple & Touch  onsdagen den 19 juli: Partävling, 2 klasser (Open & Mix), 6 hål Bästboll, 6 hål Irish Greensome, 6 hål Greensome.

Annes Greensome  Torsdagen den 20 juli: Partävling, slaggolf, 2 klasser (Open & Mix).

Prisutdelning varje kväll kl 20.00 i fest-tältet
Obligatorisk närvaro för prisuthämtning, ombud gäller ej.
Priser kan ej bytas.
Dragning på scorekort varje kväll, endast på närvarande spelare som ej hamnat på prispall.

Startavgifter/person = startavgift och greenfee
BiGK (fullvärdig medlem), samt Årsgreenfee 150 kr
BiGK (ej fullvärdiga medlemmar) 250 KR
Falköping, Skövde, Hökensås, Lundsbrunn 280 kr
Övriga 320 kr
Juniorer oavsett klubb 150 kr

Lotteri
Lotter med mycket fina priser finns att köpa hela dagen fram till prisutdelning.