Faddergolf

Faddergolf på Måndagar

Startar 30/7 -18  och slutar 10/9 -18  start kl. 18.00
Är till för er som är nybörjare eller de som vill ha hjälp med att komma ner till hcp 36.

Anmälan till kansliet på 0511-80291 senast kl 14:00 söndagen innan.

Under säsong ställer vi på klubben upp med faddrar, faddern skall hjälpa nybörjaren att komma vidare i golfens värld efter att grundkursen är gjord. Detta görs under lugna och trevliga former.

Nybörjaren skall då med hjälp av fadder:

• Spela fadder-rundorl.
  • Deltagit minst en gång från 150 metersmarkeringen (gulsvart) eller dam och juniorer från 100 markeringen. När dessa kriterier är uppfyllda erhålles ett hcp på 54, vilket innebär att man är berättigad att spela på sin hemmaklubb.
  • Därefter spela ordinarie tee och sänka sig från 54 hcp till 36 hcp
  • Lära sig grunderna i Golfvett och Golfregler

Faddern finns som stöd och hjälper dig med tips och råd på vägen.

Vid varje tillfälle som är kommer det  att finnas en istruktör till hands för alla möjliga tips och knep inför rundorna. 17.00-18.00 finns han på rangen gratis för er skull.

Ta då möjligheten att fråga om allt ni funderar på eller se till att få det förlösande tipset som gör er golf enklare.