Faddergolf

På måndagar kl.17-18 finns en instruktör på rangen kl. 17-18 som är gratis för er skull. ( ej vecka 28-29)

Ta då möjligheten att fråga om allt ni funderar på eller se till att få det förlösande tipset som gör er golf enklare.

Faddergolfen med spel på banan:

Måndagar kl. 18 (anmälan till kansliet senast kl. 14 söndagen innan) ej vecka 28-29

Under säsong ställer vi på klubben upp med faddrar, faddern skall hjälpa nybörjaren att komma vidare i golfens värld efter att grundkursen är gjord. Detta görs under lugna och trevliga former.

Nybörjaren skall då med hjälp av fadder:

• Deltagit minst en gång från 150 metersmarkeringen (gulsvart) eller dam och juniorer från 100 markeringen. När dessa kriterier är uppfyllda erhålles ett hcp på 54, vilket innebär att man är berättigad att spela på sin hemmaklubb.
  • Lära sig grunderna i Golfvett och Golfregler

Faddern finns som stöd och hjälper dig med tips och råd på vägen.