Detta händer efter avslutad nybörjarkurs

Efter utbildningen så erbjuds ni att bli medlemmar på Billingens GK.

Vuxen 2195:-

Junior 1395:-

Som medlem ingår följande under första året:

Teorikurs
Faddergolf
Möjlighet till teknikträning med instruktör på måndagar under säsong
Fritt spel på Billingens GK
Fortsättningskurser för att utveckla er golf

Teoripasset är en förutsättning för att få vara med på faddergolfen, då denna ger kunskap om bland annat spelsäkerhet och regler. Passen ligger på utvalda måndagar kl 18 under hela sommaren. Anmälan görs till kansliet.

När teoripasset är gjord är man välkommen till nästa steg som är Faddergolfen.      Faddergolf spelas på måndagar kl 18 och anmälan görs till kansliet senast                   söndagen innan kl 14.

Dessa måndagar finns en instruktör på rangen mellan kl 17-18 för gratis tips och råd.

Nästkommande år händer detta

Andra året har du en rabatt på den fullvärdiga medlemsavgiften med 800:- (gäller endast fullvärdig senior). Vi bjuder på ett rangekort samt fortsättningskurs så att ni kan träna och utvecklas i er golf. ( gäller endast fullvärdig senior)

Tredje året ingår det i ett fullvärdigt medlemskap ytterligare en fortsättningskurs.

Välkommen till Billingens GK!

Billingens Gk tel kansli 0511-802 91, info@billingensgk.se