Medlemskap

*Klubbavgift återfås i form av presentkort som kan utnyttjas i shopen när man deltager vid ett städtillfälle.

Förslag, personliga erbjudanden till fullvärdiga medlemmar:

(Obs! Kan ändras över tiden.)

* Rangebollar 100 kronor rabatt på årskort.
* 100 kronor rabatt på golfhäftet.

* Köpa maximalt fem greenfeebiljetter på BIGK för 275 kr/st senast 31/5 2017.
* Erhåller medlemskap i klubbens gym, som innebär att du har möjlighet att erhålla friskvårdsersättning från din arbetsgivare på 1500 kr av årsavgiften.
* Årsgreenfee på Knistad  GK, 800:- (betalas på Knistad G&CC)
* Årsgreenfee Lidköpings GK, 800:- (betalas på Lidköpings GK)
* Årsgreenfee Mariestads GK, 800:- (betalas på Mariestads GK)
* Greenfeerabatt på Läckö GK, Falköpings GK , Hökensås GK Pris: vardag 200 kr och helger 250 kr.
* Greenfeerabatt på Töreboda GK. Pris: vardag 200 kr och helger 250 kr, v25- v33 helggreenfee alla dagar 250 kr
* Greenfeerabatt på Vara-Bjertorp GK alla fullvärdiga medlemmar för 200 kr på vardagar.

Mellan medlemskap omfattar:
Fritt spel måndag till fredag, mellan 06.00-14.00 eller 20 st niohåls greenfeebiljetter.
100 kronor rabatt på ordinarie greenfee.

Bas medlemskap.
Bas småbarnsföräldrar
( barn upptill fem år) spelar fritt fredag- söndag efter 16.00.
Samt måndag-torsdag 06.00-14.00. 50 kronor rabatt på ordinarie greenfee övriga tider.
Bas 2, 4, 6 greenfeemedlemsskap( fria greenfeerundor ingår enligt valt antal (2, 4, 6)).

2-1 medlemskap *
Småbarnsföräldrar ( med barn upp till fem år) .En föräldrer i taget får spela obegränsat. När båda spelar samtidigt erläggs 1 st ordinarie greenfee.

Gröntkort medlemskap.
År 1: Betalar 2195 kronor för medlemskapet och spelar då fritt på Billingens GK under detta år. Junior 1395 kr.
År 2: Har du 800 kronor rabatt på ditt medlemskap (gäller endast seniormedlemskap 5100 kr), samt att det ingår en fortsättningskurs. Dessutom bjuder vi på ett årskort på rangen (gäller fullvärdig senior) så du kan får möjlighet att träna flitigt.
År 3: Ingår det en fortsättninsskurs.

Finansiering: Med Autogiro kan du dela upp avgiften upptill 12 månander. Blanketter finns på hemsidan för utskrift.