Efter beslut på årsmötet startar vi i höst med projektet som Arvsfonden beviljat medel till. Syftet är att öppna upp anläggningen för nya målgrupper samt anpassa anläggningen till de som har större eller mindre funktionsnedsättningar. Klubbhuset kommer att tillgänglighetsanpassas, konstgräsgreen anläggs, banor för Footgolf och frisbeegolf anläggs, vägar för att underlätta för golfbilar skapas och Hål 3,4,5 och 9 byggs om.

Nu bygger vi om vår underbara bana.

Måndagen den 31 augusti startade ombyggnaden av hål 3, 4, 5 och 9.

Hål 4 t.o.m hål nr 9 kommer att vara stängda under tiden som ombyggnad pågår.

Hål nr 3 blir ett korthål under ombyggnaden 105 m respektive 85 m.

Efter att ha spelat hål 3 förflyttar man sig till nuvarande hål 10, sen spelas 11-18.

Vi kommer fortfarande att kunna spela en 18 hålsrunda genom att hål 13- 18 spelas 2 gånger.

Den tillfälliga sträckningen är slopad, indexreglerad precis som dagens 18 hålsbana.

Alla medlemmar och gäster är givetvis fortfarande välkomna att spela på vår härliga bana. Greenfeeavgiften kommer att vara lite lägre under ombyggnadsperioden.

Resterande tävlingar i september spelas över 18 hål.

Vi hoppas kunna öppna de nya hålen och resten av banan i sin helhet senast till midsommar 2021. Kommer väder och andra omständigheter vara gynnsamma kan vi kanske öppna tidigare.

Ombyggnationen genomförs med stöd av bland annat Sparbanksstiftelsen Skaraborg och Allmänna arvsfonden.

På hemsidan under Bana/ Banombyggnad, kommer det fortlöpande finnas foto och information om hur arbetet framskrider. Där finns även ritningar på ombyggnaden.